Ανακαλύψτε τα προϊόντα smedo

Φροντίδα μαλλιών

Εξειδικευμένη φροντίδα μαλλιών που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων. Συστήνεται και από δερματολόγους
Δείτε τη σειρά Thymuskin

Περιποίηση Προσώπου και Σώματος

Εξειδικευμένη φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα. Αποκατάσταση μετά από Αισθητικές παρεμβάσεις. Για κλινική χρήση ή για το σπίτι.
Δείτε τη σειρά Cebelia

Φροντίδα Ογκολογικών Ασθενών

Καινοτόμες και δερμοκαλλυντικές λύσεις για ογκολογικούς ασθενείς.
Δείτε τη σειρά εὖSKIN®

Καλωσορίστε στο smedo - τον προορισμό σας για καινοτόμα ιατρικά προϊόντα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά σας!

Αφήστε μας να σας συνοδεύσουμε σε έναν κόσμο προηγμένης φροντίδας για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα, όπου η επιστήμη συναντά την ομορφιά.

Εμπνευσμένο από την καινοτομία και την έρευνα, το smedo παρουσιάζει μια γκάμα προϊόντων που βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία και τα εξελιγμένα μοναδικά συστατικά, για να φροντίσετε τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα σας με τον πιο αποτελεσματικό και φυσικό τρόπο. Από εξατομικευμένες λύσεις για την τριχόπτωση έως εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης, το smedo είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την πιο λαμπερή και υγιή εκδοχή του εαυτού σας.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας, δημιουργήστε μια εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης και ανανεώστε την εμπειρία σας με τη φροντίδα που αξίζετε.

Καλωσορίστε την ομορφιά  που είναι πέρα από το «φαίνεσθαι»  – καλωσορίσατε  στο smedo!

Διεθνή Ιατρικά συνέδρια όπου συμμετείχαμε για την εύρεση και αξιολόγηση των κορυφαίων προϊόντων smedo!

Η SMEDO, μια πρωτοποριακή δύναμη στον χώρο της τεχνολογίας και της καινοτομίας, έχει αφιερωθεί στην εξερεύνηση και εισαγωγή των πιο επαναστατικών λύσεων που προάγουν την πρόοδο στην ιατρική τεχνολογία.

Εδώ, ανακαλύπτετε μια εξαιρετική ποικιλία από τα πιο προηγμένα προϊόντα και λύσεις που ενισχύουν την καινοτομία στην αισθητική ιατρική.

Με πείρα που χρονολογείται σε πολυάριθμες συμμετοχές σε εθνικά και διεθνή συνέδρια, έχουμε αναδειχθεί ως πρωτοπόροι στον τομέα της αξιολόγησης και της εισαγωγής καινοτόμων λύσεων.

Με υπερηφάνεια διασφαλίζουμε ότι οι επιλεγμένες λύσεις μας φθάνουν αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά, διαμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε με την τεχνολογία και την πρόοδο. Με βάση τις αρχές της καινοτομίας, της ποιότητας και της εκπαίδευσης, η SMEDO καταδεικνύει τη δέσμευσή της για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου και πιο προηγμένου αύριο.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας και επωφεληθείτε από τις κορυφαίες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρουμε.

Καλωσορίστε στον κόσμο της SMEDO, όπου η καινοτομία συναντά την επιτυχία και η ιατρική τεχνολογία διαμορφώνει το μέλλον

Μήνυμα του ιδρυτή της smedo

Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη χαρά και συναισθηματική συγκίνηση σας καλωσορίζω στον κόσμο της smedo.

Είναι μεγάλη τιμή  να σας παρουσιάσω αυτήν την καινοτόμα πλατφόρμα, έναν χώρο που ενώνει την επιστήμη και την ομορφιά. Η smedo γεννήθηκε από το πάθος μου για την προηγμένη έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της αισθητικής  ιατρικής και της δερματολογίας.

Εμπνευσμένοι από την καινοτομία της επιστήμη και εντοπίζοντας λύσεις και προϊόντα που υφίστανται σε χώρες του εξωτερικού αλλά όχι στην Ελλάδα, θέλησα να δημιουργήσω μια πλατφόρμα που θα περιέχει αποκλειστικά καινοτόμα προϊόντα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, βελτιώνουν την ευζωία σας και είναι αποτελεσματικά.

Στον αιώνα της τεχνολογίας, η smedo στοχεύει σε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της ομορφιάς. Θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να ανακαλύψετε την αυθεντικότητα των προϊόντων  μας που στηρίζονται σε κλινικές μελέτες και έρευνες σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Η επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε όχι μόνο προϊόντα, αλλά και μια εμπειρία που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς ώστε να αναδείξετε την πραγματική σας ομορφιά. Σας προσκαλώ να εξερευνήσετε τη συλλογή μας, να ανακαλύψετε την επιστήμη πίσω από κάθε προϊόν και να ενώσετε τη φροντίδα του σώματος με την εσωτερική αρμονία.

Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε αυτήν την εκπληκτική περιπέτεια μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ξυδιάς

Ιατρικό προσωπικό που συστήνει τα προϊόντα μας

Με τη φιλοσοφία της  να συνδυάζει την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία, η Smedo παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε διάφορες ιατρικές ανάγκες.

 Τα προϊόντα της εταιρείας μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα πεδίων υγείας, από την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων δέρματος μέχρι την φροντίδα των μαλλιών κατά τις χημειοθεραπείες ή και την αποκατάσταση του δέρματος μετά από αισθητικές επεμβάσεις και χειρουργεία.

Το γεγονός ότι γιατροί συστήνουν τα προϊόντα της Smedo είναι απόδειξη της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητάς τους καθώς επίσης υπογραμμίζουν την επιστημονική τους βάση.

Το ιατρικό προσωπικό που συστήνει τα προϊόντα μας είναι πλήρως ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα προϊόντα μας και είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για τις δικές σας ανάγκες!