ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 59 €

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Για περισσότερα από 35 χρόνια, τα σαμπουάν και οι οροί της σειράς Thymuskin έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και την ενίσχυση της ανάπτυξης νέων τριχών.

Τα προϊόντα της εταιρείας Thymuskin περιέχουν το πατενταρισμένο σύμπλοκο GKL-02, το οποίο αποτελείται από βιομιμητικά πεπτίδια του θύμου αδένα και είναι απαλλαγμένο από ζωικά συστατικά, αλλεργιογόνα αρώματα και parabens.

Το μοναδικό σύμπλοκο GKL-02 υποστηρίζει το σχηματισμό νέων κυττάρων τρίχας και ενισχύει τα υπάρχοντα κύτταρα. Ταυτόχρονα, επιμηκύνει τη φάση της τριχοφυΐας. Τα τριχοθυλάκια τα οποία παρέμειναν ζωντανά επανενεργοποιούνται, σχηματίζοντας νέες τρίχες .

Όπως έχει αποδειχθεί από άλλες ιατρικές μελέτες, η διέγερση του πολλαπλασιασμού των ανθρώπινων λεμφοκυττάρων είναι ανεξάρτητη από τις ουσίες του ιδίου του σώματος στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η επίδραση διεγέρσεως της ανάπτυξης στα κύτταρα των τριχοθυλακίων συνδέεται με το ίδιο το τριχοθυλάκιο και συνεπώς λαμβάνει χώρα απευθείας στις ρίζες των μαλλιών.

Επίσης η χορήγηση θυμοσινών έχει αποδειχθεί από αρκετές ιατρικές μελέτες ότι μειώνει τη φλεγμονώδη απόκριση και δρα ανοσοενισχυτικά, γεγονός που βοηθάει στην ανάπτυξη των τριχών και στη μείωση της τριχόπτωσης.

Τα παρασκευάσματα Thymuskin είναι έτσι ικανά να επανενεργοποιήσουν την τριχοφυΐα σε φαλακρά σημεία ηλικίας όχι μεγαλύτερη των 3 ετών.

Το δερματολογικό σύστημα Thymuskin είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες και δεν έχει παρενέργειες. Το Thymuskin έχει ανοσολογική επίδραση στα θυλάκια των τριχών, καθώς είναι χαρακτηριστικό για την θυμική προπαρασκευή.

Ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση.