ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 59 €

Διάχυτη Aλωπεκία

Η διάχυτη αλωπεκία αναφέρεται στην πρόωρη μετάβαση των τριχών από τη φάση ανάπτυξης (αναγενή φάση) στην φάση πτώσης (τελογενής φάση).

Σε περιπτώσεις επίμονης και σοβαρής δ, τα μαλλιά αραιώνουν σε όλη την κεφαλή και σταδιακά εξαφανίζονται, καθώς επεκτείνεται η αλωπεκία.

Αίτια Αλωπεκίας

● Δυσλειτουργία του θυρεοειδή

● Ορμονικές ανισορροπίες

● Έλλειψη σιδήρου

● Ανεπάρκειες λόγω δίαιτας (δίαιτες ταχείας απώλειας βάρους)

● Άγχος, εξάντληση συναισθηματική πίεση

● Φαρμακευτική αγωγή

Αποτελέσματα Δοκιμών

● Μείωση της τριχόπτωσης σε μέσο όρο 99% των ασθενών.

● Βελτιώνει τη σμηγματόρροια σε τουλάχιστον 93% των γυναικών και 76% των ανδρών.

● Εξαλείφει τη φαγούρα σε 80% των γυναικών και 51% των ανδρών.

Πως Λειτουργεί

Η επιτυχία του Thymuskin στην αντιμετώπιση της απώλειας μαλλιών τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες οφείλεται στη βιομιμητική δράση του συμπλόκου GKL-02 χωρίς ζωικές ουσίες.

Βελτιώνει την παροχή θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα της ρίζας της τρίχας (θυλάκιο) κατά τη διάρκεια της φάσης ανάπτυξης (φάση αναγενής). Έτσι, το μοναδικό σύμπλοκο GKL-02 υποστηρίζει το σχηματισμό νέων κυττάρων τρίχας και ενισχύει τα υπάρχοντα κύτταρα. Ταυτόχρονα, επιμηκύνει τη φάση της τριχοφυΐας. Τα τριχοθυλάκια τα οποία παρέμειναν ζωντανά επανενεργοποιούνται, σχηματίζοντας νέες τρίχες.

Δοκιμές σε ανθρώπινα κύτταρα αίματος έδειξαν ότι το Thymuskin διεγείρει τα λεμφοκύτταρα ώστε να διαιρούνται. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη συγκέντρωση του δραστικού συμπλόκου GKL-02 που χορηγείται.
Όπως έχει αποδειχθεί από άλλες ιατρικές μελέτες, η διέγερση του πολλαπλασιασμού των ανθρώπινων λεμφοκυττάρων είναι ανεξάρτητη από τις ουσίες του ιδίου του σώματος στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η επίδραση διεγέρσεως της ανάπτυξης στα κύτταρα των τριχοθυλακίων συνδέεται με το ίδιο το τριχοθυλάκιο και συνεπώς λαμβάνει χώρα απευθείας στις ρίζες των μαλλιών.

Επίσης η χορήγηση θυμοσινών έχει αποδειχθεί από αρκετές ιατρικές μελέτες ότι μειώνει τη φλεγμονώδη απόκριση και δρα ανοσοενισχυτικά, γεγονός που βοηθάει στην ανάπτυξη των τριχών και στη μείωση της τριχόπτωσης
Τα παρασκευάσματα Thymuskin είναι έτσι ικανά να επανενεργοποιήσουν την τριχοφυΐα σε φαλακρά σημεία ηλικίας όχι μεγαλύτερη των 3 ετών.